Ahad, 17 April 2011

Baju....

             Baju...perrgh belambak ni lepas basuh... lemau nak melipat ni... he he he.... kalau ada mesin melipat baju kan ke seronok... lepas basuh masuk mesin keluar je dari mesin terus dah terlipat...he he he... wahh senang banyak la jawabnye.... he he he... korang mesti ada yang bosan melipat baju kan... biasa gantung aje ...he he he senang ... he he he... haaaa korang nak tahu tak cara melipat baju yang paling senang ..he he he... kira paling pantas la rasa aku... cara nye mudah je...meh...meh la dekat sikit...he he he... korang try tengok... lepas ni mesti cekap...  melipat baju..... he he he...apa... ada dua bakul nak lipat... no problem ...bawa datang...he he






video



he he he....lepas ni tak ada masaalah kot dalam hal melipat baju ni... bawa datang lah baju dua longgok pun kira settle sudah....he he he..........

45 Pengulas Sukan:

Miss Dill berkata...

kang tergeliat2 lak sbb jenuh pusing2. haha!

Miss Dill^^

ChaCha berkata...

penah try skali..tp x jadik sekemas dlm video..last malas..hambik..lipat suke ati :P

M a W a D D a H berkata...

adah tgh bnyk baju nk basuh ni...jenuhnya rasa nak basuh baju pakai tgn bukan mesin...huhuhuhu

Eda berkata...

huhu...vid ni dah lama tau pun tak penah ikut cara ni...

~Nabilah~ berkata...

pnah try gak tp x jd sgt pown...hahaha.....x rti nk wat...

Titisan Hujan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Titisan Hujan berkata...

hohoh...abg penah ajar cara lipat bju cmni.

norh berkata...

beli hanger banyak2, ambik dr wasing machine & hang..pastu terus hang dlm almari..lagi senang..he he

Nasriq berkata...

hoho... tak payah nak lipat bro... campak dalam bakul sudah... nak pakai baru pilih...

gigiAriEma berkata...

haha..memang senang..tapi gigi nak mr iz yg wat.. wat bsnes nih dpt duetttt...hehe

zati embong berkata...

hihi.kalau jat hntr baju rumah ijat kira leh tolong lipat la ni?

Miz Novexx berkata...

waaaaa, lepas ni boleh la anta baju rumah ijat...Miz suh sume membe2 anta baju umah ijat, sebab umah ijat dah jadik ala ala kedai dobi... hehehehe....skali ngan basuh, iron n lipat skali, boley x??? ;)

Ezay Hadry berkata...

haa dulu pernah gak try..last2 jadi keliru, kat mane tah nak pusing balik...hihi..akhirnya hanger jadi mangsa ku..sangkut2 je

Mr iz berkata...

miss dill - he he he he.... tergeliat takpe cik dill..jangan sesat sudah le... tak jumpa jalan pulang lak nanti...he he he

Mr iz berkata...

cha cha - he he he he... biasa memang biasa pun macam tu gak...he he he

azi nur berkata...

kehkehkeehh sabooo je la...

Mr iz berkata...

addah - wahh.. rajin nye cik addah basuh paki tangan ye... lagipun basuh pakai tangan ni memang compom bersih putih berseri seri...he he he

Mr iz berkata...

eda - he he he he... sekali pun tak pernah try ke..he he he test la dulu tengok..mana tau.. boleh pantas dan segera...he he he

Mr iz berkata...

nabila - he he he kena marking line tu...he he he..kalau tak nanti tak balance..he he he...berat sebelah...he he

Mr iz berkata...

zia - he he jadi tak lipatan nye tu... he he he... ke menggunakan cara klasik ... lagi layan...he he

Mr iz berkata...

norh - he he skarang ni pun tengah buat yang macam norh bagitau...he he he.. mudah..he he he

Mr iz berkata...

nasriq - ye begitulah cara aku semasa bujan trang tang tang dulu...he he he...dua bakul satu untuk yang dah pakai..satu lagi untuk yang dah bersih tunggu untuk dipakai...he he he

Mr iz berkata...

gigi - idea yang menarik tu...he he he...duit oh duit...he he he...gigi first coustomer ye.... up lebih sikit... he he he

Mr iz berkata...

jat - he he he....boleh no problem nye..he he.. nak kena regitter company ni...sdn bhd lagi tu...he he he....

Mr iz berkata...

miz - ye cadangan yang bernas tu...bole gak...he he he... eh betul ke ni...he he he...hantar ye...he he he

Mr iz berkata...

Ezay - biasa memang begitulah pengakhiran kisah si baju tadi...he he he...sama juga ni...kalau dah muak melipat alamat nya hanger lah yang jd mangsa ye tak...he he he

Mr iz berkata...

azi - he he he.. memang kena bersabor...he he he... last gantung juga yang senang kan cik azi...he he he

Titisan Hujan berkata...

hehehe...jadi la.tp lg suka cara klasik dan mmg hobi pn lipat kain tu.abg ajr skill tu pn sbb sng mtk tlg pack kn bju die. (-_-!!)

KUREKURE COMEL berkata...

lepas ni mina nak upah mr iz la...
beyeh kan...hehehe...



baju kat umah mina ni kemain byk ni...ngalah anak seploh org..kihkihkih...

Warna Warni Kehidupan berkata...

hua..tak semua baju leh lipat cani...pening2 lalat dah ni

khaifaiz berkata...

seperti biasa.. aku pakai hanger je.. Tak reti nak melipat.. gulung punya stail reti ler,, ngeh ngeh ngeh

Mr iz berkata...

mina - he he he no poblemo cik mina... nak kena register company ni...he he he baru beyeh...he he he

Mr iz berkata...

warna - he he he... pening lalat tu kira ok lagi cik warna.... he he he he... kalau pening gajah yang merbahaya tu.. he he he... kena jaga jaga tu...he he he

Mr iz berkata...

khai - sama la kita... part gulung tu ..he he he .. pasal senang nak buka kot...he he he

Surie berkata...

sy rajin melipat baju..siap lipat cantik2 mcm kt supermarket lagi..hehe~

zara zaman berkata...

wah mcm senang je... balik nak cube nih... dalam byk kerje umah...paling malas nak lipat baju la...

Mr iz berkata...

surie - he he he sya tahu.... cik surie mesti pakar punye...he he he..alamak tak leh nak cari makan ni...he he he

Mr iz berkata...

zara - he he memang senag tu... betul cara lagi senang...he he he lepas ni baju tu kira settle je lah ...siap..he he

aisyah ahmad berkata...

AA penah torai ni haa..suko2 yo menorai..hehe..

AA suke basuh baju..
AA kurang suka sidai baju..
AA tak suka angkat baju..
AA suke sikit2 jek lipat baju..

hantar dobi??AA suke!!tapi tak pernah hantar pon!!hehe

Mr iz berkata...

AA - he he he bagus la cik AA ni.... kira balance la tu...he he he... suka sikit sikit tu yang buat ...he he he.. tak tahan nak gelak ni...he he he... hantar dobi ...suka..tp tak ponah antar... he he he... pelik gak tu cik AA... he he he

kau kesah ke?? berkata...

ehehehe. memang simple gile. aku penah tengok video ni dulu. ohohoho. memang sempoi lah.

Mr iz berkata...

kau kesah - he he he... sapa yang cipta cara ni tak tau la..he he he..kepala otak dia memang bagus....memang sempoi giler... bikin kerja lagi mudah woo...he he he

sayangku azida berkata...

betui2 cara ni senang...tp lani ida lipat baju pun stail abg...hehe..nk save tmpt...kuikui..

Mr iz berkata...

azida - eh eh biniku...ha ha ha ha....stail jimat kos tu...he he he

Cik TeN10 berkata...

tlg lipatkan i punye baju skali lah.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...