Khamis, 24 Februari 2011

kapak gila.....

ha ha ha he he he...... gelak tak habis lg ni...he he he.... bukan apa ... petang tadi punya hal la ni.... hari ni punya rajin lah aku... aku mengemas.... payah gak rasa aku nak jumpa orang lelaki ni mengemas ye tak.... he he he..... al kisah nye... kemas punya kemas aku ternampak la peti harta karun lama... gila punya lama tu..he he... aku pun buka lah peti ...sekali ...he he ... eh eh banyak juga barang barang vintage...he he he.... selak punya selak aku tejumpa...satu benda yang buat memori kenangan lama datang balik.... ha ha ha...bukan kenangan pasal cintan cinton...... he he ...tetappppiiii.... haaaaa....jeng...je..jeeeennnnnggg........................................

tuuu diiiaaaa..... kasut.... he he he....eh eh kasut ni....haa amacam steady tak...he he ....ni dia kasut zaman muda aku.... tapi aku tak tua lg ye...he he he.... aku punye gelak sakan tgk kasut ni.... apa tak nye...
kasut rock kapak tu beb...di tempah khas lg tu......he he... rasa aku kasut ni aku tempah masa hujung 80an atau awal 90an...zaman rock kapak tengah hangat giler la masa tu...rasanye lah...peeehhhh lama gilertu.... time ni banyak mat mat rock tgh hangat pakai but  ...he he he....allaaa but yg ada rambu ramba kat tepi tu...he he...aku punya la kreatif masa tu ...pun tempah la satu ..tp aku buat lain sikit... mcm ni... yg dalam gambar ni...stail kulit kedut kedut kat tepi..... he he he......tak tau la aku kalau boleh jumpa kat m'sia ni ke tak...he he he ......kalu nak ikut kan zaman ni memang kelakar...bila di kenang ...di imbaukan balik...ha ha ha  aku..... dgn rambut rabak kira panjang gile lerr..he he..... seluar getah brand kakaci...... baju metal beb...kemeja mesti kotak kotak beb.....he he he....sapa yg sezaman tau la kot..... he he he.... sampai mak aku dah jadi penat nak sound la kirenye...punya la rock kapak aku....he he ... korang nak dengar lagi ke...he he he..... rasa aku cukup kot sampai sini..... nanti jd mensampah lak....he he he..... bukan apa sajer je kongsi gelak pasal gelak aku pun tak habis lagi ni...mengenang...kapak nye aku zaman dulu....ha ha ha ha....tp skarang dah baik dah....layan tetap layan...... rock steady je..... ha ha ha ha



p/s : rock.... rock juga dulu... ganas tu.... ganas gak dulu....tp hati... ingat tetap ingat......
sapa aku...asal aku...iman aku.... he he he... ye yeeeaaahhhh... gua caya lu beb...ha ha

13 Pengulas Sukan:

Eda berkata...

waaa...siap tempah khas tu...ni memang trend la ni ek dulu2..rockers dulu2 mmg rugged kan..huhu

khaifaiz berkata...

wah barang lama.. byk kenangan tu.. simpan elok2 buat modal citer kat anak cucu

M a W a D D a H berkata...

memang betul2 vintage tuh..kenangan mengimbau kembali buat si ijat nih...

aisyah ahmad berkata...

nak lagi feel..torai le pakai semua nya serba lengkap..lepas tu..torai pulak jejalan kat pekan dgn dress-up yg begitu..tgk apo reaksi org lain...baru rock beb..

;p;p

Mr iz berkata...

eda.... rockers dulu memang rugged he he he.... :)

khaif.... kena simpan tu...he he esok kalau panjag umur .... atuk dulu rock gak cu...ha ha ha :0

adah.... he he he he...:)

aisyah.... he he he..... buek golak dek ungko yo...ha ha ha ;)

khairul hisyam berkata...

lawa kasut ni. hehe

~ ナフィルザ ~ berkata...

muar lagi ke nak pakai?
keh3~

zati embong berkata...

cantik 2 kasut tu!hihi serius!

Surie berkata...

stuju dgn khai..simpan leklok kasut tu..mane tau leh masuk muzium kasut ke kan?ade value tu..btw, tu ksut baldu ke?nmpk cm baldu jek

Lucu berkata...

Rock mmg lyn la..

KUREKURE COMEL berkata...

perhhhh...rock tu.....nnti blh tinggalkan dkt qayyim ye...hehehe....


msti qayyim jd rock.....rock beriman...hehehehe

Mr iz berkata...

kaharul.... betul ke tu...he he lawa ke kacak...he he

cik lolipop..... muat lg tu...he he.. pasal saiz kaki aku tak pajang2 lagi semenjak aku tempah kasut ni...he he

cik jat.... betul nye serius tu...he he

cik suri.... he he dah semestinye...kasut tu memang kulit baldu tu... bkn baldu biru... ye he he ...tapi baldu kelabu...he he he

lucu.... he he.. yeah yeaaahhh...gua caya lu beb

cik kure kure..... warisan turun menurun kot ...he he...he he kemana tumpah nye kuah kalau tak ke mulut...he he... insyaallah akan di didik jd insan berguna... he he he

Cekodok berkata...

gua pakai kasut kulit punya.. hahaha... jalan bunyik ketak ketuk ketak ketuk.. ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...