Ahad, 24 April 2011

Pergaduhan

kekadang kelakar juga bila bebudak kecik kecik ni bergaduh... aku yang dengar ni boleh pecah perut juga... budak empat tahun bergaduh dengan budak dua tahun yang cakapnya tak berapa nak betul masih pelat...he he he he... semuanya gara gara bola sebijik... "acikk acikk entau aje..bagila atu nak tepak pulak".... bayang kan lah kalau si pelat ni marah... tak rasa bersimpul urat usus aku...kalau korang pun aku rasa macam tu juga kot.... kekadang comel pun ada juga aku rasa dekat budak pelat ni....he he he...  sampai aku pun ikut join nak mengelakkan pergaduhan antara mereka lagi berat berlaku...menjadi adil dan saksama antara mereka... he he he... nak buat camana pakcik ijat ni kira penyelamat dunia...he he he... bolehke macam tu....


tapi kalau bergaduh yang jenis macam ni dah kira berat dah ni...he he he... aku pun rasa tak dapat nak jadi penyelamat dunia ni...he he he.... betul ke...he he he


Modern Day Bully

50 Pengulas Sukan:

Miss Dill berkata...

budak2 bergadoh nampak comel. hihi. mr iz ade tgk tak video budak2 bersembang dua orang gune bahasa bayi? comel je

http://www.youtube.com/watch?v=zGPRnMppYZw

yang gaduh dalam gamba tu, elok kasi debik je sekor2

Miss Dill^^

KHRLHSYM berkata...

kehkehkeh. kalau aku ada anak taknak bagi tau blog aku bikin malu je nanti =.=

khaifaiz berkata...

haha.. comel2.. tak padan ngan pelat dia.. aku ada anak buah cm ni gak.. memang haru la aku ketawa terbahak2.. last2 mereka tak jadi gaduh sbb pelik tgk acik dia..

myzasuki berkata...

budak-budak gado sy jadi batu api ~
agak2 da makin trok , bagi sorang 1 gule-gule..
tros dyowg baik balik..
hee

zati embong berkata...

amboi siap gaduh psal bapak punya blog.hoho

hihi,jgn main2 kitorg time kecik kalau gaduh mesti bergomol.siap darah2 hidung.pastu cuak.haha

Nasriq berkata...

agak2, anak2 baca tak blog bapaknya ni?

Bella Bell berkata...

traffic blog ayah kite lagi tinggi dr traffic blog ayah awak ok..hehehe!!!~

Mr iz berkata...

cik dill - kalau budak pelat memang comel..he he he... nanti jat try tgk..he he he...garang juga cikgu ni ye...he he he

Mr iz berkata...

khrlhsym - he he he betul tu..buat malu dan termalu je...he he he

Mr iz berkata...

khai - he he tu la pasal nya..he he he.. budak pelat yang membuat kita jadi ceria...he he he

Mr iz berkata...

myzasuki - amboi batu api lagi...he he he nasib baik cik myzasuki pandai pujuk...he he he

Mr iz berkata...

cik jat - ussshhh ganas juga cik jat ni...he he he..bole bikin goyang ni... jgn cari pasal woo dgn cik jat...he he he

Mr iz berkata...

nasriq - rasanya anak dia je yang baca kot..he he he...pasal tu yang gaduh tu...he he he

Mr iz berkata...

bella - he he he he...ye tau...he he he

~Nabilah~ berkata...

klau bdk2 kecik gaduh,comel jer...klau org dewasa yg gduh,x bes ar tgk...kahkahkah

aisyah ahmad berkata...

hehhe..comel nye kalo tengok budak kecik pelat becakap..yang best nye tu..bila die becakao ngan kita..kita tak paham..die marah nye kite sbb tak paham ape die cakap..ye la..mungkin bagi dia..ape yang dia cakap tu..dah habis terang lagikan bersuluh kot kan..hehe

**tapi kalo org tua begaduh..burok benor ropenye yek Mr. Iz..

peace no war..:)

KUREKURE COMEL berkata...

hehehe...mina suka tgk budak pelat2 ni...kalau gadoh mmg klakor...
mcm sepupu mina dah la pelat...
pelat cmpur ckp nogori...mmg senak..hehehe...


mina kalau ada anak pun..segan nk bg tau ada blog..hihihi...

Miss Shikio berkata...

bila budak2 gado, kita ni suka tgk ja

hahahah~

syok bila diorg guling2 atas tanah

>_________<

Amoi berkata...

kalau sampai bergaduh jenis ni is helpless =_____________=



p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

Anonymous berkata...

mak aih.. geng.. kalo cenggini tatau la.. kena printscreen la kalo gitu gamaknya.. hahaha

TheChekJah berkata...

kalo budak gaduh senang je nak baik tp kalo orang dewasa ni lain pulak... susah nak baiknya....

Warna Warni Kehidupan berkata...

budak2 gado memang comel jek..kalau bapak budak gado buruk bebenor..

missSenget berkata...

ait ape ni pkcik ijat?


da puas gelak baru jadi pnyelamat eh??

x aci sungguh... hahahaha....

xcukup tgk budak2 gaduh..kite yg ajak budak pelat gaduh baru best..

hahaha..

kau kesah ke?? berkata...

wah suke le tu jadi penyelamat ehehe. tapi budak kecik gaduh comel je. cuba mak budak gaduh. lagi tak best bapak budak gaduh. ayoo..

Titisan Hujan berkata...

ala...kiut jek.
sib baik pkck ijat ade

azi nur berkata...

aku suke bergusti dnegn kakak...sangat annoying..die suke curik maskara aku..hehehee

Nur Liyana berkata...

hahaha...entau tepak..hahaha
lawak2!!!
comelnyer marah cam nie...

hahaa
kalau kita gelak, konfem dia lagi marah....pastu kita mesti lagi nak gelak..pastu mesti dia lagi nak marah....

hahha

Mr iz berkata...

nabilah - betul tu cik nabila kan...kalu orang dewasa...hmmm...lain pulak jadinya...he he

Mr iz berkata...

AA - he he he macam biasa kena je cik AA... melayan kerenah budak pelat ni memang seronok...he he he... betul kata cik AA tu...he he he... yang org tua tu memang buruk... yang macam beruk pun ada gak...he he he

Mr iz berkata...

mina - ye betul tu cik mina.. mesti lagi best dgr pelat nogori kan...he he he.. kekadang budak pelat ni sampai kita pun terikut bahasa dia...he he he.. kira unik gak la tu...he he he

Mr iz berkata...

miss shikio - he he .. kira pantau la ni..he he he

Mr iz berkata...

amoi - ye betul tu cik amoi kan...he he he

Mr iz berkata...

anonymous - he he he he... bukti lagi tu...he he he

Mr iz berkata...

thechekjah - ye betul tu ..kalau budak ni.. sejam je dah baik balik...he he he..kalau orang tua ni... berabad pun belum tentu baik balik...

Mr iz berkata...

warna - ye ..budak kecik ni ok la comel... he he he... bapak budak tu memang buruk dah macam beruk pun ada gak...he he he

Mr iz berkata...

miss senget - he he he pantau tu... he he he...

Mr iz berkata...

kau kesah - he he he he bukan suka ..he he he seronok kot..he he he.. suka layan budak je... kalau mak dgn bapak budak gaduh ... hissshh kalau boleh tak mau campur...takkuuuttt woo

Mr iz berkata...

zia - he he he memang kiut miut...he he he...apa tu cik zia...he he he..ehemm..ehemmm...he he he

Mr iz berkata...

azi - he he he kira ganas juga cik azi ni ye siap bergusti lagi tu...he he he he

Mr iz berkata...

nur liyana - he he he he betul tu cik liyana... last last jom acik belanja aisteyim nak.... kira settle la tu ngan dia...he he he

Miz Novexx berkata...

sangat comey tengok budak budak gaduh, hihihi teringat zaman kecik dulu suka sangat gaduh nga membe.. ;)
tapi budak sekarang gaduh serius bukan cam dolu dolu....

mamayung berkata...

memang seronok lau tgok budak kecik brgaduh lucu...

Eda berkata...

haha..agak2 anak mr.iz mcm tu tak ngan kengkawan die?..hehe

Eda berkata...

Mr. Iz, sorry delay pos hadiah..bz skit lately...insyaAllah akan re-post this week...tungguuuuuuu..hehe

Mr iz berkata...

miz novexx - he he betul tu cik miz...budak dulu dulu gaduh untuk jadi lagi rapat ngan kita...he he he.... budak sekarang ni lain macam sikit... budak millenium pasal tu la kot...he he he

Mr iz berkata...

mamayung - he he he betul tu nak nak kalau cakap nye pelat... nampak comei je...he he he

Mr iz berkata...

eda - he he he... tak tau la pasal dia baru 9 bulan..harapnye tak la... jadi budak sopan kot...he he he...

Mr iz berkata...

eda - pasal hadiah tu no poblemo... saya paham jangan takut.. settlekan eda nya keja dulu k...he he he

Ezay Hadry berkata...

suka statement pakcik ijat ni kira penyelamat dunia...hahaha
wey bgaduh sape dpt trafik tinggi tu..

Mr iz berkata...

Ezay - he he biasa je tu.. bayang kan lah ezay gaduh mcm tu pun ada...he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...