Rabu, 15 Jun 2011

Penghargaan

     ehemmm... ehemmm.... lama juga aku tak update ... tak cuci rumah aku ni... nak kata bersarang tu ...emm tak ada la pulak.... he he he.... wah sudah mampu ketawa lagi la... weceehhh... nampak gaya macam dah ok.. macam dah sihat... he he he... boleh la syukur alhamdulillah... terima kasih juga pada kengkawan yang mana  dah bagi kata kata semangat... kata kata ingatan.... aku amat menghargainya...kata kata itu juga adalah salah satu doa kan ..tak gitu..he he he.... tanpa geng geng sekelian siapa lah aku di dalam dunia maya ini.... korang memang best..... tak aku sangka ada juga orang yang masih sayang kan aku...he he he..... biasala lah aku pun dah nak jadi barang antik kena lah jaga betul betul ye tak... enjin nak kena servis ikut time..... body nak kena jaga kalau tak reput la pulak nanti kan...he he he.... tanpa berlengah masa aku nak list kan lah kat sini antara geng geng yang begitu perihatin dan memepunyai semangat kawan dalam dunia maya ni....mempunyai hati yang lembut walaupun pada mata kasar kita nampak mereka mereka ini ada yang ganas ganas gitu...he he he... tetapi jiwa dan hati mereka mempunyai satu sinar ... sinar yang memberi sinar pada orang sekeliling.... jadi yang mana singgah dan tersinggah di rumah aku ni korang terjah la ke rumah mereka mereka ini... sudah tentunya mereka mereka ini tidak akan sekali mengahampaka kamu.... ingat tu ye.... bukan ugutan tau...he he he....


iema ackles
Adwafarahin
Nasriq
Dill
Miss senget
Encik Mamat
Khaifaiz
GigiAriEma
Zati Embong
Mawaddah
Ezay Hardy
Cik Shinju
Jari Terabai
Surie
Kure Kure comel
Miz Novexx
Siti Aziz
Aleen aiden

dan juga kepada pengkomen pekomen yang tak tersenarai juga nak ikutkan banyak juga tu...he he he he ... aku minta maaf la ye kalau ada yang tak tersenarai tu ... atau pun korang pesinggah pesinggah dirumah aku ni yang mana nak terjah tu ..terjah lah dalam list model terkini... atau dalam list saluran.....mereka juga adalah sahabat yang amat baik dan terbaik ....tak akan menghampakan kamu juga....  jutaan ...bilionan terima kasih aku ucapkan pada mereka mereka semua... termasuklah yang mana tak termasuk kat sini... iaitu pesinggah pesingah semua..... harap korang semua dirahmati kerana kebaikkan yang di beri...amin....

30 Pengulas Sukan:

Ezay Hadry berkata...

dah baik demam eh..Alhamdulilah...
lama betul demam..takpe2 amalkan petua nenek bagi tu..ngeh3

dill berkata...

ijat dah sihat eh? alhamdulillah, lega dengarnye. jage kesihatan ye. makan ubat ikut preskripsi :)

dill.

M a W a D D a H berkata...

terharunya adah atas penghargaan yg ikhlas gitu...hati ganas ni tetiba jadi lembut selembut kapas...:p

adah pun dh jrng blogwalk n singgh blog kengkawan skrg..maaf...kdng2 je curi masa sikit2...

Nasriq berkata...

cuba gelak sikit bro... baru tau dah elok betul ke belum...

KHRLHSYM berkata...

nama pattern gelak tu? kehkehkeh

ini aku? berkata...

lama tak jenguk kau. intenet takde ni. heheh

khaifaiz berkata...

waperghhhh... khaifaiz tersenarai tu... tp skng ni tak berapa nak ada masa la bro... Sorry yer lama tak tinggal komen kt sini

Mr iz berkata...

Ezay hardy - he he he ... mesti tu... line clear..

Mr iz berkata...

cik dill - terima kasih cik dill ye.. cik dill pun jaga kesihatan k... he he he

Mr iz berkata...

mawaddah - he he biasa la tu cik addah... he he he... ijat pun sama gak ni tengah tahun biasa la tu kan...he he he

Mr iz berkata...

nasriq - he he he he ... line clear...tapi sekat sekat sikit gelaknya... kabatukkan melampau... he he he

Mr iz berkata...

khrlhsym - he he he ... gelak tanpa bayang nama nya tu...he he he... gelak penenang jiwa...

Mr iz berkata...

ini aku - he he he lama jiga ko tak on line bedah ye... rindu gak kat kartun ko tu... biasa la tu..he he he

Mr iz berkata...

Khaifaiz - biasala khai musim tengah sibuk...tak pe paham... tapi kena jaga dan sayangi diri juga khai.. he he he

Warna Warni Kehidupan berkata...

alhamdulillah dah sihat ye...jaga kesihatan sentiasa..lama jugak rasanya tak jejak ke sini hehe

KUREKURE COMEL berkata...

sengih je mina....tenkiu mr iz....
jaga kesihatan molek2 okeiii...


smile...

Haru Biru berkata...

jaaga kesihatn bro.. walaupun nama aku takde.. sedih la jugak.. haha

ïêmå å¢klê§ berkata...

waa sihat dah die,,,
nasib baek xmasuk bengkel...
hihi..

nama first, terharunya (T_T)

aleen aiden berkata...

eh2!patutla rase macam ade org sebut.heee

Mr iz berkata...

warna warni - dah ok dah line clear...tak pe paham...he he he he

Mr iz berkata...

kure kura comel - sengeh jangan meleret sangat ye..he he he... karang tetiba ada suara asing menegur...he he he... terima kasih ye cik mina..he he he

Mr iz berkata...

haru biru - oppss... sorry la ... tapi ada juga tu... ucapan pada pesinggah ...he he he...camanapun terima kasih haru biru ye...he he he

Mr iz berkata...

iema ackles - he he he he.... kalau masuk bengkel alamat kena overhaul la kot...he he he he.....

Mr iz berkata...

aleen aiden - he he he he ada terbatuk batuk ke tu...he he he he

gigiAriEma berkata...

alhamdulillah chat dah noh.. :)
sape gigiAriema tuh? ahahaha

Surie berkata...

Alhamdulillah Mr. Iz dh sihat semula..lega saya mendengar nya =)

Kesihatan yg baik tu pun 1 nikmat yang Allah berikan kpd hambanya..oleh itu, jaga kesihatan ye(peringatana utk diri sendiri juga ni..hehe~)

Tang list nama tu membuatkan sy tersengih sesaat =)

Mr iz berkata...

cik gigi - amin sihat dah..he he... ala takkan lah tak kenal gigiarema tu... yang ngok ngek hidung kemek tu...he he he jangan marah cik gigi ye... gurau je tu... taku gak kena gigit ni...he he he

Mr iz berkata...

surie - terima kasih cik surie ye... he he he he ... inai pun tak hilang lagi tu...he he he... jangan sengeh panjang panjang pulak.. karang kening terangakat kang...he he he he....

~SaL IjOu~ berkata...

Nak jadi follower tegar die jugakla..suka menghargai bila dihargai~ =)

zati embong berkata...

hihi lama jat x bukak blog tau.hihi.thanks ijat!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...