Rabu, 22 Jun 2011

Terpaut

Kalau dulu aku suka layan cerita pinggu.. tapi semenjak pinggu dah tak disiarkan lagi...dah tak ada benda atau cerita yang aku nak berapa minat...semua minat sikit sikit je..he he he... tapi kini dah ada yang mengisi kekosongan dihati...wecheeh.. kekosongan dihati tu... maut ayat tu...he he he...... sekarang dah berubah.. berubah seiring dengan masa kot...he he he..... kali ni aku tertarik pada satu cerita... cerita animasi...cerita animasi 3d buatan korea kot aku rasa...he he he mula mula dulu saje layan suka suka je..pasal mengikutkan kehendak si budak yang mak aku jaga dari kecik... semenjak lahir... skarang dah besar dah ..lima tahun... dia ni suka sangat melayan cerita ni... time tayangan cerita ni  pagi  yakni memang awal pagi.... kira selepas subuh la...he he he... petang pun ada kot.. biasa aku melayan time pagi je...he he he....pasal budak ni pun datang nye selepas subuh kerumah mak aku ni...he he he... bila dia melayan cerita ni ... aku pun duduk la tengok sama.. mula mula tu biasa je... lama kelamaan aku pula yang jadi lebih la pulak dari budak tu.... kini aku dah tertarik dengan cerita ni....cerita ni mungkin dah lama juga dalam tayangan di astro ceria... tapi sekarang ni aku dah jadi macam ketagih la pulak dengan cerita ni...he he he he...mengalah kan budak kecik la pulak aku ni...he he he he padahal dah jadi bapak dah pun..he he he... lantak la orang nak kata apa pun... biarlah dia orang puas dengan kata kata dia orang... janji... janji.. aku pun puas... puas hati dan seronok melayan cerita ni... mungkin juga cerita ni boleh mendatangkan mood yang bagus untuk hari itu.... siapa tau ye tak..he he he... korang yang mana tak pernah layan try la wusya cerita ni... he he he he... mesti layan nye beb...he he he... silap silap gelak sorang sorang pun boleh...he he he...nak tau apa cerita itu...he he he
.................. Siberuang kutub yang selamba kodok dan rakan rakan nya........ he he he
 ..................Backkom .......

Siberuang yang selamba kodok...he he he

23 Pengulas Sukan:

~SaL IjOu~ berkata...

Ala..biarkan apa org nak kata..janji hati happy~ ;)

Nasriq berkata...

err... biasanya pukul berapa cerita ni kuar?

Siti Aziz berkata...

hahahahaha...berat mr iz...berat... berat mr.iz....

ghost writer berkata...

backkom memang lawak.beruang kutub dengan aksi bodohnya tapi sentiasa optimis.kalau dulu aku suka layan oggy & cockroaches,kartun dari french.memang lawak sadis betul..

eton berkata...

best ar kartun ni.. sengal2 gitu.. hehehe

M a W a D D a H berkata...

kiutnya kartun nie...xpernah tgk...leh layan gak nie...hihi

Haru Biru berkata...

takde astro... hehee... lama tak tgk katun.. hehehe...

Titisan Hujan berkata...

hohoho...agk lama xmlyan cte katun
=.=''

zati embong berkata...

jat rasa mcm pernah tgk je.hihi.ala xsalah pn lyan katun.hihi

TiKa LEh berkata...

tak suka2..heheh

dill berkata...

saye pun suke kartun :)

dill.

Mr iz berkata...

sal ijou - he he he betul tu cik sal...lantak la kan..he he he

Mr iz berkata...

nasriq - he he he biasa pg 6.30am wooo...he he he he

Mr iz berkata...

siti aziz - berat giler ni siti...he he he.... nak kasi ringan layan backkom ni...he he he

Mr iz berkata...

ghost writer - ada geng ni... ceta yang ko cakap tu pun kekdang ada gak aku layan ...he he he memang bikin haru gelak sorang sorang...he he he

Mr iz berkata...

eton - he he he memang sengal gile tapi lawak pun gile juga tu...he he he

Mr iz berkata...

addah - tu yang buat menarik tu nampak comel gitu nak nak geng dia si penguin denga si cicak...he he he...kasi layan tengok... mesti tertarik dan menarik...he he he

Mr iz berkata...

haru biru - he he he sesawang pun ada ..bole juga layan tu...he he he

Mr iz berkata...

titisan hujan - kasi layan tengok..mungkin salah satu cara untuk kita melepaskan tekanan...he he he... dengan gelak melihat backkom..he he he

Mr iz berkata...

zati - he he he ye saya setuju dengan cik jat ...kartun ni merangkumi banyak ketegori...he he he....

Mr iz berkata...

tika leh - alaaaa...suka la sama ...he he he...cuba la layan sekali... mesti nak lagi...he he he

Mr iz berkata...

dill - wah sama lah kita ye cik dill...he he he...bole lepas tekanan dalam jiwa bila layan kartun ni.. lupa semua masaalah... kan...he he he

Lolita's berkata...

hehe.. penah gk tgk katun nie.. lwak betol.. wlaupon cm kartun sengal2 jee. tp still mnjadi lawaknye... hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...